Dy qytetet ku do të bëhet nami me përmbytje nesër dhe pasnesër

Image result for permbytjet ne shqiperi
E fundit
Emergjencat Civile bëjnë me dije në dy ditët në vazhdim qytetet jugore do të jenë më të rrezikuarat nga përmbytjet.Më të rrezikuarat janë qytetet e Beratit dhe Vlorës.Pasi në këto dy qytete, dy lumenjtë Osumi dhe Vjosa, pritet të dalin furishëm nga shtretërit e tyre.
Shih reklamën / Vazhdo të plotë lajmin